• slider1
  • slider3
  • slider2

Portfolio

Kraamcadeau

Alle baby artikelen (denk aan: badcapes, badjassen, lakentjes, spuugdoekjes, dekentjes, slaapzakken, mutsjes, speendoekjes, shirtjes, rompertjes etc.) kunnen worden voorzien van een naam en/of afbeelding. Heeft u een geboortekaartje, dan kunnen wij die voor u omzetten tot borduurpatroon. Als u iets in gedachten heeft laat dat dan even weten, en ik zorg voor een ontwerp.

Huwelijkscadeau

Voor de mooiste dag ...een mooi cadeau. Je steelt de show als je binnenkomt bij een bruiloft met een handdoekenset voorzien van naam, datum en/of afbeelding voor het bruidspaar! Super origineel!! Ook voor bedankjes of gekke dingen voor het vrijgezellenfeest kunt u bij Borduurservice Dilber terecht. Houd voor grote aantallen rekening met een levertijd.

Handdoeken

Topper onder de cadeaus.. Alleen het borduren van een naam is al helemaal goed, maar wat te denken van een toepasselijke afbeelding? Neem contact op met Borduurservice Dilber en laat u informeren over de mogelijkheden.

Badjassen

Voor ieder gezinslid een badjas. Er zijn verschillende mogelijkheden nl. naam en/of afbeelding, voor op de borst en/of achter op de rug. U kunt zelf een badjas aanleveren of ik kan hem voor u bestellen.

Caps - Mutsen

Petten lenen zich bij uitstek voor ludieke teksten. Of wat te denken van een nickname, bedrijfslogo of naam van de favoriete band? Ook de naam van de boot doet het goed. De mogelijkheden zijn eindeloos... Ook petten en bandanas voor de kinderen zijn een topper als cadeau, altijd zeer persoonlijk en uniek met hun eigen naam en of lievelingsafbeelding erop geborduurd.

Bedrijven en verenigingen

Zoekt u bedrijfs- of promotiekleding voorzien van een bedrijfslogo?? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Laat uw bedrijfs- of sportkleding borduren. Het resultaat is professioneel en blijvend!! Wij borduren op allerlei soorten textiel, zoals polo s, shirts, overhemden, fleecetruien, schorten, sjaals, bedrijf- en promotiekleding, caps, handdoeken en cadeau artikelen

Wij hebben geen minimale afname. Er zijn eenmalig kosten gebonden aan het digitaliseren van uw logo, wat u als .jpg bestandje bij ons aanlevert. Alle borduringen worden door ons zelf ontworpen met speciale digitalisering-software en gemaakt op een computergestuurde borduurmachine, waardoor een borduring goedkoper is dan u denkt.

Staat er iets niet bij wat u graag geborduurd zou willen hebben, of wilt u meer informatie? Stuur mij een berichtje zodat we samen kunnen brainstormen.

Tassen - Rugzakken

Gaat uw dochter/zoon/kleinkind/neefje/nichtje/buurkind, voor het eerst naar school of begint hij/zij met sporten, dan wilt u toch de eerste zijn die een superleuke tas wilt geven met naam en/of afbeelding erop. Een eigen tas,en ook nog eens met je naam erop, wat is er nou nog mooiers voor een kind. En makkelijk voor op school, want de leerkrachten weten van wie de tas is!!

Winterartikelen

Zoals de naam al doet vermoeden, lekker warme artikelen voor onder andere de wintersportvakantie. Deze artikelen lenen zich uitstekend voor ludieke teksten voor groepen, zodat op de skipiste duidelijk is wie bij elkaar hoort. Maar ook gewoon hier in eigen land is het superleuk om iemand te verrassen met een leuke sjaal of muts met naam, logo en/of afbeelding.

Paardendekens en Sjabrakken

Voor de paardenliefhebbers onder ons! Wil je de naam van je paard geborduurd hebben met of zonder afbeelding op een paardendeken of sjabrak, geen probleem, heb je wat in je hoofd, vertel het ons en wij werken het voor je uit als borduurpatroon.

Particulieren

Cadeau artikelen gemaakt voor particulieren. Uw idee wordt door ons omgezet in een fraai cadeau. Dit kan het borduren van een geboortekaartje zijn, maar ook een toepasselijke tekst voor een persoon die een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Of voor als u iemand wil bedanken met een persoonlijk maar vooral uniek geschenk. Of wat we tegenwoordig te weinig doen: Zomaar ........iemand blij maken.