Over Mij

welkom op mijn borduur site!

* Borduurservice Dilber is onderdeel van Touwhuis van Adrichem te Alblasserdam.
Mijn man, Wijnand van den Ende, is eigenaar van Touwhuis van Adrichem in Alblasserdam en daarbij help ik hem enkele uren per week mee, voorheen voornamelijk met de administratie. Nu help ik hem op een andere manier, de manier waar ik echt mijn fantasie en ideeen bij kan gebruiken, de borduurservice!!

* Wat doet Borduurservice Dilber
Alles wat ik kan inspannen, kan ik ook borduren.
Zo kan ik borduren op (bedrijfs-)kleding, tassen, petten, badstof (zoals handdoeken, badlakens, saunadoeken, gastendoekjes, washandjes) , maar ook op paardendekens en sjabrakken.
Ik borduur niet alleen voor bedrijven, maar ook voor verenigingen en particulieren. Dat wil zeggen dat ik niet alleen grote aantallen, maar ook 1 of enkele stuks borduur.
Wilt U weten of Uw wensen ook mogelijk zijn, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

* Waarom de naam Borduurservice Dilber???
Nou.. borduurservice spreekt voor zich, en ja je moet het een naam geven en ook dit keer weer, na lang wikken en wegen hebben we voor Dilber gekozen (en laat dit nou ook mijn naam zijn) Dilber betekent in het Turks: Beeldschoon/mooi En elke keer als ik een borduuropdracht af heb, dan sta ik er zelf weer versteld van hoe mooi en beeldschoon het er weer uit ziet....

borduren

 

 

 

 

 

 

 

.